Lørdag d.21 April 2012

Vejret klokken 0530: SSØ, 2 m/s, 8/8, 4 grd, 1km

Folk: Mange

Dagen startede ud meget sløvt. Der var praktisk talt ingen træk de første par timer, men så kunne man snakke. Det holdte mig igang. Lyspunktet i de timer var en Duehøg, 2 ringdrosler, 2 stykker af Johns lagkage og en udmelding fra sverige om en blå glente. Det er nok vores, som har krydset sundet. De har taget nogle ret fede billeder af den.

Senere op af dagen klarede det op. Det var derfor ret dejligt vejr. Det varede desværre ikke ret lang tid, og fuglen gad åbenbart ikke at trække. Efter 2,5 timers venten i det gode vejr begyndte det at regne. MBB og jeg tog derfor hjem og spiste noget sandkage og roulade.

Efter 3 timers regn tog MBB og jeg udenfor igen og luksusbirdede lidt fra, hvor jeg bor. Det gav 6 Nilgæs, 1 Dværgfalk, pænt med by- og landsvaler, nogle Hav-  og Fjordterner, 1 Rørhøg, 1 Blå kærhøg og 2 tomme øl. På et tidspunkt får vi en melding om en Kongeørn trækkende vest for gilleleje. Vi ved ikke hvor det er, men prøver at køre til Hesbjerg. Vi får den ikke, men til gengæld får vi lidt rovfugletræk ifa. 2 Vandrefalke, 10 Musvåger, 2 Fiskeørne, 1 Rørhøg, 2 Dværgfalke m.m.

I morgen lover de SØ vind til at starte med, men senere op af dagen begynder den at dreje ret meget rundt. Lige nu ser det ud til at hele næste uge bliver med vinde mellem S og Ø. Det er nogle hårde, men fede dage jeg har i vente!

(APR)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s