Søndag d. 15 April 2012

Folk: MRA, AV, BOP, JAHC, MKP, CVA m.fl.

Vejret klokken 0600: SV, 2 m/s, 5/8, 3 grd, 20km.

Dagen startede ud flot og med god sigt. Det var vindstille, og det var ret lunt (syntes jeg). Jeg kom derud og kort tid efter kom JAHC, som sagde, at han havde haft to Ringdrosler nede ved parkeringspladsen. Vi fik skoperne rettet mod dem. Kort tid efter fløj de, hvor man kunne se, at de er markant anderledes i flugten end Solsorte. De virker lidt mere harmonisk bygget og flyver mere retlinet.

Klokken lidt i 0800 fandt BOP dagens hit, en Mosehornugle. Den kom et stykke ude over vandet. En fed oplevelse, da det mørke vand fremhævede uglens fjerdragt. Der kom også en, lige inden jeg tog hjem. En god måde at afslutte obsen på.

Derudover var der pænt med Skovpibere,Hvide vipstjerter, Store Tornskader og Gråsiskener, og den første Løvsanger og Digesvale kom også i dag. Vi havde også lidt vadertræk i form af 4 Hjejler, 5 Svaleklirer og 2 Strandskader.

Resten af dagen gik med indtastning og afslapning. I aften skal jeg have mig en festmiddag bestående af rugbrød.

Vinden i morgen kommer fra vest og bliver op til ca. 4 m/s. Det er ikke optimalt, men i det mindste regner det ikke. Oraklerne fra DMI lover stadigvæk SØ vind på onsdag, som op af dagen vil dreje i syd. Det ville være optimale betingelser, hvis ikke de lovede regn op af dagen. Men der kommer nok nogle småfugle. Torsdag kan også gå hen og blive en god dag med 12 grds varme, SØ vind og 0 mm regn. Der slår Gilbjerg til med en Steppehøg!

(APR)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s