Mandag d. 9. april 2012 – Mulig Kongeørn og mange andre fede fugle!

Folk: Mange!

Vejret klokken 06:00: SV, 8 m/s, 8/8, 3 grd, 20km

Dagen startede ud overskyet og med regn. Trods det var vi forhåbningsfulde da det var SV vind som gav lidt varme. Allerede fra morgenstuden var der et godt grønsisken og bogfinketræk. Desværre gad det ikke at gå en bestemt vej, så de gik mod øst og vest. Det var svært at tælle.

Rovfugle var der også lidt af idag. Der kom nogle Rørhøge (3 stk.) nogle glenter og nogle super fede fiskeørne! Det var dog spurvehøgene der stjal rampelyset for der var hele 69 af dem. Det gik dog både mod øst og vest som småfuglene så det er nok ikke det reelle tal.

Klokken 1000 fik en af mine mange medobservatører i dag en melding på en Kongeørn?!? Derefter startede en sand folkevandring op på bakken. Trods de mange kikkerter og mennesker ser vi den ikke, men det kan jo være den kommer i morgen eller raster de næste dage. De lover sydenvind så den kan godt komme op over Gilbjerg hoved. Jeg håber.

Resten af dagen gik med indtastning, jeg har ikke tastet siden torsdags. Det var lige så hårdt som at tælle bogfinkerne og grønsiskenerne.

(APR)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s