Søndag d. 6. marts 2011

Folk: MBB, SNi, KBJ, LJ, CTE

Bortset fra temperatur omkring frysepunktet, mindede morgenobsen meget om gårsdagens, dog med lidt flere småfugle. Dækningen var væsentligt bedre i dag, takket være KBJ, der holdt godt øje med havet, og SN, der hjalp med at jizze mange af de silhouet-finker, der ikke sagde noget – det har jeg sgu ikke lige trænet.. men spændende, det lærer jeg nok med tiden.

Bedste obs var 28 Silkehaler og en tæt ren Kvækerfinkeflok på 25. KBJ fandt desuden en Lille Skallesluger ad han. Senere på morgenen kom 2 Storspover trækkende, det var fedt, for det er de første i foråret – og de er seje!

Ved tretiden kom Morten Rasmussen og satte to lamper op på “stationen”. Det var virkelig rart, for nu kan jeg tænde lys (udover arkitektlampen). Han er sgu en knag 🙂

I morgen er der lovet endnu lavere temperatur i Gilleleje, det bliver **** koldt, men i det mindste skulle himlen være klar, og det er da altid noget. Så håber jeg bare ikke, at kulden får trækket til at gå på standby..

Diverse træktotaler: Rødlom 3 + 2 usp.,Grågås 131, Canadagås 20, Ederfugl 550, Fløjlsand 6, Lille Skal 1, Spurvehøg 1, Strandskade 1, Storspove 2, Alk/Lomvie 1, Huldue 5, Sanglærke 74, Silkehale 28, Allike 3100, Kvækerfinke 25, Grønsisken 315, Bjergirisk 1, Lille Korsnæb 21

MBB

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s